Uttalelser vi har fått:

- Timene hos deg var hjelpsomme, mange gode råd og tips, takk for hjelpen.

- Jeg er veldig takknemlig for veiledning i foreldrerollen: det som var problemer før er ikke problemer lenger eller det har løst seg, brikker har falt på plass, jeg ser datteren min i nytt lys og er mye tryggere som far.  

- Det er facinerende at det har fungert så bra å snakke med en tredje person tilstede, vi har fått så mye ut av timene. Det at vi nå kan snakke om vanskelige tema uten å bli sinte, har gitt oss mye bedre forhold. Vi vil holde tråden, og ønsker ny time om fem-seks uker.

- Takk for den fine veiledningen og oppfølgingen vi har fått. Det har vi virkelig satt stor pris på.

 - Terapien hjalp meg og sette ord på mine slitsomme tanker og holdninger når jeg måtte høre meg selv si det høyt. Det var overraskende, litt skremmende men mest klargjørende å høre meg selv. Mente jeg virkelig at jeg var så håpløs? Takk for nyttig og tålmodig hjelp til å forstå at jeg var på helt feil spor!

- Jag vill tacka dig så otroligt mycket för våra möten så långt det har hjälp mig att förstå vad jag gått igenom och det hjälper mig att ta rätt val i min väg framåt.

- Takk for nyttige timer. Absolutt god hjelp for å kommunisere bedre, vi er på et annet sted nå.

- Parterapien har på en måte handla om så opplagte ting, men likevel må man gå i seg selv, i dybden. Du har pushet oss til snakke, og vi har kommet nærmere hverandre og vært ærligere. Forholdet er på et nytt spor.

- Jeg har glede av timene hos deg, du fokuserer mye på mestring, og normalisering.

Vi har lært hverandre å kjenne på nye måter. Med en nøytral tredjepart tilstede har vi fått fram både det som er bra og det som ikke var bra i parforholdet. Det vanskelige har blitt overkommelig å håndtere. Vi vil fortsette sammen, takk for at du hjalp oss til å se hverandre.  

-Tusen takk for god hjelp til å bryte tankemønstre, tankemønstre som nesten ødelagte meg uten at jeg selv så noen vei ut av tungsinnet. Du fikk meg til å se at det finnes alternative måter jeg kan forholde meg til tanker og følelser på. Alle andre var perfekte, bare ikke jeg. Nå er jeg ikke så streng med meg selv lenger, jeg tenker mere fornuftig, og er så mye mer fornøyd med meg selv. 

- Det har vært både sterkt, tungt og godt å ha timer hos deg. Jeg trodde ikke det var noen annen løsning enn å skilles, og jeg sa motvillig ja til å prøve parterapi. Takk for at du hjalp oss å finne tilbake til hverandre. 

Jeg tenkte bare jeg ville skrive noen ord til deg, siden du hjalp meg i fjor før jul. Jeg har klart å komme meg ut og jeg og barna har det bra nå. Alt godt til deg, og takk for at du støttet meg!

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gå til en psykolog, så har jeg gjort det tolv timer! Nå er jeg så mye mer fornøyd med meg selv. Jeg har blitt tydelig, og er ikke lenger deprimert. Tusen takk for god hjelp!

- Det var godt å snakke med en tredjeperson som forstod begge, og vi hadde ingen grunn til å grue oss så mye som vi gjorde før første time. Vi skjønner nå at mange par sliter med de samme negative kranglemønsterne ( for oss var det kort lunte, mye kritikk og personangrep). Nå forstår vi hverandre bedre, og er mer åpne med følelser, og vi vil bli gamle sammen. Vi tar opp uenigheter (som vi har mange av) mer fornuftig (for det meste), så timene var verdt investeringen. Barna er også mer harmoniske, nå som de ikke er redde for at vi brått kjefter og blir sinte på hverandre. Hadde vi visst hvordan parterapi er, så hadde vi tatt kontakt tidligere, men vi klarte det, så stor takk for god hjelp!

- Etter to år uten kontakt har vi nå fått et bra familieforhold. Vi angrer på at vi ikke tok familieterapi med en gang alt skar seg totalt. Vi visste bare ikke at noen timer familieterapi kunne løse opp i forholdet. Vi har også lært mye om kommunikasjon som vi kan bruke i andre sammenhenger. 

- Det var klargjørende og ganske skremmende å sette ord på egne tanker og holdninger og si det høyt til deg. Jeg tar ikke lenger alle sorger og bekymringer på forskudd, og angsten har jeg tatt styring på. Tusen takk for at du hjalp meg gjennom alle slitsomme katastrofetanker, som jeg nå har lært meg å håndtere.

Takk for at du anbefalte 10 timers pakka, og at du var så ærlig på at endring tar tid. Vi har fått nye tanker, og jeg har blitt kjent med følelser jeg ikke trodde jeg hadde. Vi er trygge på veien videre, takk for veldig god hjelp.

- Vi hadde gått oss fast i et spor, og så ingen muligheter, vi var så skeptiske og følte det som et nederlag å søke hjelp. Nå ser vi at vi ikke kunne håndtert dette selv. Vi er så takknemlige for at vi fikk hjelp til å snakke sammen. 

- Vi fungerer vedlig bra som par for tiden. Vi kommer tilbake til deg når vi ønsker oss en ny time.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang skulle oppsøke en parterapeut, men jeg er veldig fornøyd med at vi gjorde det. Egentlig skjønner jeg ikke helt hva som har skjedd, men vi har fått et mye tryggere og bedre forhold, og jeg tenker ikke lenger på det å gå fra hverandre. Vil bare si takk igjen, og at vi tar kontakt senere for å bestille en time før sommeren, fordi vi ikke vil glemme verktøyene og det vi har lært om å bygge et godt parforhold.

- Har jeg fått noe ut av timene? JA! Kjenner for hver dag som går at valget om å skilles har vært riktig. Jeg har fått bearbeidet meg selv både i timene og ikke minst i mellom timene som konsekvens. Jeg føler jeg har gjort det jeg har kunnet og kanskje litt til. Ikke holdt igjen noe eller lurt noe unna. Lært meg selv enda mer å kjenne og fått økt selvtillit i hverdagen. TUSEN takk for hjelp, støtte og gode råd på veien. Kanskje jeg kommer tilbake dersom jeg trenger noen å snakke med. 

- Vi vil bare takke deg så mye for hjelpen du har gitt oss. Vi setter så utrolig pris på det du har gjort for oss. 

- Nå er alt så mye bedre, takker for god hjelp.

- Vet ikke helt hva som har skjedd. Takk for at du hjalp til å finne kona mi, gleder oss for første gang til fortsettelsen.

-  Vi opplever at hverdagen fungerer mye bedre. Takk for god hjelp og veiledning.

- Jeg trodde psykolog var skummelt, og så var du folkelig og lett å prate med og skjønte fort hva jeg trengte hjelp til for å takle samboers barn uten å være så sjalu på dem. 

- Jeg ville bare si at det var den beste timen vi har hatt! Så optimistiske har vi aldri vært.

- Du har vært til uvurdelig hjelp i en vanskelig tid, tør ikke tenke på hvordan jeg hadde hatt det om jeg ikke hadde kommet til deg akkurat da jeg gjorde. Godt å tenke på hvor store endringer som har skjedd, jeg er stolt av meg selv, og takknemlig for god hjelp.

- Vi vil takke for 3 timer med gode råd og veiledning! Vi forstår bedre hva barna trenger fra oss, og hvordan søsken kan oppføre seg så forskjellig.

- Jeg opplever timene hos deg både som veldig gode og veldig utfordrende. Jeg trenger deg fortsatt som støtte i min skilsmisseprosess. Du er flink til å se meg og hjelpe meg til å se meg selv.

- Jeg hadde hørt om kognitiv terapi, men ble overrasket over hvor bra det det hjelper meg til å takle angsten min. Jeg har blitt gladere både i møte med andre og meg selv. 

- Det var nyttig og vi syns du var flink til å lytte, upartisk og til å stille oss oppfølgingsspørsmål.

 

Hos Ovenstad Familieterapi finner du/dere et trygt rom for å dele, reflektere, se muligheter og skape endring.

 

Har du spørsmål eller vil bestille time, er du velkommen til å ringe 948 18 304 eller send mail til kontakt@ovenstad-familieterapi.no 

Copyright © 2010. Ovenstad Familieterapi All Rights Reserved